TILGJENGELIG OVER ALT

ALLTID TRYGGE

DINE DATA

DIGITAL ARBEIDSPLASS

Komplette løsninger med programvare og utstyr og sørger for sikker og enkel bruk for dine ansatte.

SKYTJENESTER

Vi har lang erfaring med oppsett og drift av sikre skytjenester. Vi hjelper deg å trygge alle data i bedriften.

RÅDGIVNING

Erfarne konsulenter hjelper våre kunder å implementere og ta i bruk tjenester som Sharepoint og Teams.

BRUKERSTØTTE

Hos oss får du raskt den hjelpen du trenger av personer som kjenner deg og dine systemer.

SMARTE OG FLEKSIBLE MOBILLØSNINGER

Datasikkerhet blir ikke mindre viktig når den ansatte sitter på hjemmekontor eller er ute på farten. Sammen med Phonero tilbyr vi markedets mest fleksible og kostnadseffektive mobilabonnement.

Vi hjelper deg med et sikkert oppsett og ønsker du et effektivt sentralbord integrert med f.eks. Teams, så er det en del av pakken. Velkommen til en enkel mobil hverdag.

Smartere mobiltelefoni

VÅR KOMPETANSE ER DIN TRYGGHET

Vår kompetanse og erfaring sikrer våre kunder god balanse mellom kost og nytte. Vi bistår dem i å utnytte tilgjengelig teknologi på rett nivå i forhold til deres ambisjoner.

Vi hjelper store og små selskaper å nyttiggjøre ny teknologi for økt effektivitet, tilgjengelighet og å sikre deres data.

Flytt dine data til norge

Bruker din bedrift Microsoft 365? Nå har du mulighet til å lagre alle dine data i Norge.

Frem til november 2019 var alle data du hadde gjennom Microsoft sine systemer lagret i utlandet. Siden november 2019 har data lagret i Azure vært lagret i to datasentre i Norge. Ett i Stavanger og ett i Oslo. Men alt annet, som maildata, OneDrive…
Phonero logo

Citera inngår samarbeid med Phonero

Citera inngår samarbeid med Phonero om leveranse av mobilabonnement til våre kunder.

Hva bedrifter som har jobbet med oss sier

Citera er vår totalleverandør på drift av IT systemer og vi gjør våre innkjøp av utstyr hos Citera. Vi får gode priser og oppfølging. Vi er fornøyde med samarbeidet med Citera. 

Citera drifter våre lokale servere samt leverer Office365. De er alltid hyggelige og tilgjengelige og når vi har problemer blir dette løst raskt på en god måte. 

Vi benytter i dag en komplett skyløsning fra Citera med alle våre IT systemer i skyen. Dette er vi meget godt fornøyd med og selve overgangen fra våre gamle systemer til ny skyløsning gikk smertefritt. 

Vi har vært kunde hos citera i snart 10 år. Vi har nylig signert en ny avtale. Det gjør vi fordi vi er godt fornøyd med de tjenestene de leverer. Vi har alle systemer i skyen og det passer vår virksomhet utmerket.