Mobiltelefoni

MOBILTELEFONI

SLIK DU ALLTID HAR ØNSKET DEG

Smartere mobiltelefoni

SOM ET VANLIG BEDRIFTSNETT – BARE SMARTERE

I dag bruker de aller fleste mobiltelefonen som den eneste formen for telefoni. Så hva da, når en ansatt ikke svarer, er syk, på ferie eller du får inn en telefon du gjerne skulle satt over til en annen person i bedriften?

Vi leverer i samarbeid med Phonero det som etter vår mening er markedets mest komplette bedriftsnett. En fleksibel løsning som enkelt gir bedriften din full oversikt over samtalekommunikasjonen som gjøres med bedriftens mobiltelefoner.

Bedriftsnett fra Phonero og Citera kan enkelt integreres med f.eks. Microsoft Teams slik at når en bruker sitter i et Teams-møte så vil brukeren automatisk tas ut av den normale ringekøen og på denne måten unngår man frustrasjon fra kunder.

Vi tilbyr fleksible abonnement der den enkelte brukers databehov enkelt kan justeres. Har en ansatt mer behov for data en måned så er det enkelt å øke datamengden. Du får uansett altid svært konkurransedyktige priser og tar med deg ubrukt data over til neste måned.

SIKKERHET

Som din IT-leverandør er vi opptatt av å sørge for at dine dine data altid er sikret. En stor sikkerhetsrisiko kan være å koble din bedrifts bærbare maskiner til offentlige trådløse nettverk. Med våre fleksible abonnementer er det ikke noe problem å la brukerne bruke mobildata på sine bærbare maskiner de gangene de er utenfor huset eller til og med skal jobbe hjemmefra. En god løsning kan være å ha eget SIM-kort i de bærbare maskinene og altid koble til via det mobile nettet når brukerne befinner seg andre steder enn på kontoret eller hjemme.

KJØP AV MOBILTELEFONER ER BLITT ENKLERE OG RIMELIGERE

Med Smart Mobilkjøp kan din bedrift sette en grense for hva en ansatt mobil skal koste. Dersom den ansatte ønsker seg en dyrere telefon, legges det overskytende beløpet på fakturaen månedlig etter avtale og du kan enkelt trekke den ansatte i lønn til beløpet er betalt. Bedriften sparer penger samtidig som den ansatte får friheten til å velge den mobilen de ønsker.

  • Komplett telefoniløsning

  • Hovedfunksjoner i app

  • Enkel administrasjon

  • Bedre kontroll

  • Integrasjon mot Teams

  • Smart Mobilkjøp

  • Datakort og E-SIM

Ønsker du et tilbud eller mer informasjon om produktet? Ta kontakt med oss på telefon 67 97 75 00 eller benytt vårt kontaktskjema