Phonero logo

Citera utvider produktporteføljen og signerer forhandleravtale med Phonero.

Citera har i en årrekke levert effektive og sikre IT-løsninger til SMB markedet. Våre tjenester består bl.a. av skybaserte løsninger som gir våre kunder tilgang til alle sine data uansett hvor de befinner seg i verden. Med denne økte fleksibiliteten øker også behovet for sikkerhet. Derfor har Citera nå inngått et samarbeide med Phonero om leveranse av mobilabonnement i tillegg til våre øvrige tjenester, til våre kunder.

Citera valgte Phonero, som er en del av Telia, som sin partner på mobiltelefoni fordi Phonero kunne vise til de beste og mest fleksible løsningene for deg som sluttbruker. Phonero sine løsninger gir deg som kunde muligheter vi ikke har sett andre steder og det er en stor glede for oss å kunne meddele at vi nå kan tilby deg alle Phonero’s produkter og tjenester.

For deg som kunde betyr det at vi, Citera på en enkel måte kan sørge for at sikkerheten for dine ansattes IT-bruk også ivaretas når de er ute på farten. Phonero leverer bl.a. abonnementer med markedets beste priser og svært fleksible datapakker. I tillegg har de gjort det meget enkelt for deg som kunde å selv styre tilgjengelig data for dine ansatte basert på de ulike behovene de måtte ha.

Du vil finne mer informasjon om tjenestene vi tilbyr på våre nettsider. Ta også gjerne kontakt med Alexander Lindemann på telefon 96 90 14 54 hos oss dersom du vil vite mer om hvilke muligheter du har med de nye mobilabonnementene vi leverer fra Phonero.